BURSA / GEMLİK - Gemlik Daniş Ekim Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü

Selami ÖZEL - Müdür

1973 yılında Erzurum İspirde  doğdum. İlk , Orta ve Lise öğrenimini  Erzurum - İspir´de tamamladım. 1990 yılında  Gazi Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Mobilya ve Dekorasyon Öğretmenliğini kazandım. 1994 yılında mezun oldum. Aynı yıl Karabük Endüstri Meslek Lisesine Öğretmen olarak atandım ve 10 yıl öğretmen olarak görev yaptım. 2004 yılında Gemlik Endüstri Meslek Lisesine öğretmen olarak atandım. 9 yıl öğretmen olarak çalıştım. Uzman Öğretmenlik sınavını kazanarak Uzman Öğretmen ünvanı aldım.Aynı okulda 2013 yılından itibaren 3 yıl Müdür yardımcılığı ve 3 yılda Müdür Başyardımcılığı görevlerin de bulundum . 09/08/2018 tarihi itibari ile Gemlik Daniş Ekim Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu müdürlüğüne atandım halen bu göreve devam etmekteyim. Evli ve iki kız çocuk babasıyım.