BURSA / GEMLİK - Gemlik Daniş Ekim Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü

Gemlik Daniş Ekim Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü

Kayhan Mah. Av. Özgür Aksoy Caddesi Kalealtı Sokak No 2 Gemlik/Bursa
Vizyon
Değişen ve Gelişen Dünyamızda Kurumsal Kimliğini Kazanmış; Kaliteli, Yenilikçi ve Kendini Sürekli Değişimin Bir Parçası Olarak Gören, Aynı Zamanda Diğer Kamu/Özel Kurum ve Kuruluşlarına Rol Model Olabilecek Öncü Bir Kurum Haline Gelebilmek.
Misyon
Buram Buram Tarih Kokan Fransız Ahşap Mimarisinin Bir Örneği olan Öğretmenevimizde Misafirlerimizin Güven Duyduğu, Kaliteli Hizmet Aldığı, Sürekli Yeniliklerin Yaşandığı Özgün Bir Kurum Olmak.
Kurumumuzun Amacı "Başarılı Çalışmalara" imza atmak.
Otel Odası :9
Öğretim Şekli :Tam Gün (7/24)
Öğretmenevimiz 7/24 çalışma esasına göre hizmet verecektir...
Ulaşım
İlçemiz merkezinden (otogardan, iskeleden vs.) öğretmenevine ulaşım yürüme mesafesindedir. Bursa´dan gelmek isteyenler Merinos durağından Gemlik otobüslerine binerek,diğer illerden gelecek olan misafirlerimiz ise Gemlik Otogarında inerek öğretmenevimize rahatlıkla ulaşabilirler.
Gemlik/BURSA
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Öğretmenevimiz İlçe Merkezinde olup Gemlik sahilinde bulunmaktadır. Bursa kent merkezine ise 30 km mesafededir.